Ostoskori

SESDERMA NANOPORE MINI Luminosity

Mikrohierontalaite kotihoitokäyttöön: laite + C-VIT liposomiseerumi + 6 vaihtopäätä

tk

132.83
132.83

Tuote saatavilla

Tuotetunnus (SKU): 40005369
Osasto:

Kuvaus

nanorakenteesta, joka on tehty nano- ja mikrotekniikkaa käyttäen. Jokainen kärki on kooltaan alle 80 nm ja on vain 1/1 000 hiuksen halkaisijasta. Kun vaihtopään kärkiosa joutuu kosketuksiin ihon kanssa, muodostuu tuhansia nanokanavia, jotka auttavat tuotteen vaikuttavia aineita imeytymään tehokkaammin ja nopeammin. Laitetta käytettäessä on mahdollista parantaa tuotteiden imeytymistä 10-20 kertaisesti.

Käyttö

1. Puhdista iho 2. Levitä seerumi iholle. 3. Käytä Nanopore mini laitetta 10-15 min. 4. Levitä naamio iholle.• Noudata 3-3 periaatetta käyttäessäsi Nanopore Miniä. Tämä tarkoittaa, että älä käytä sitä samassa ihon kohdassa yli kolme kertaa, äläkä käytä laitetta samassa kohdassa yli 3 sekuntia. • Vaihtopää on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön. Älä käytä sitä uudelleen. • Ihon punoitus, lievä kutina / kihelmöinti ja kipu ovat normaaleja käytön jälkeen. • Älä käytä meikkituotteita 30 min. hoidon jälkeen. • Tarkista tuotteen yksilöllinen soveltuvuus. Jos sinulla on allergioita, Nanopore Mini laitetta ei tule käyttää ihonhoitotuotteiden kanssa. • Käytä laitteen kärkeä aina kohtisuorassa ihoa vasten ja vältä tuotteen vuotamista laitteen muihin osiin. Poista ja hävitä vaihtopää käytön jälkeen. Puhdista ja kuivaa laite vanupuikolla / -lapulla.

Palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin, käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön ja tietosuojakäytäntömme.