THESERA REPOSE Balance Aqua Toner Pad

Seerumi-kasvovedellä kyllästetyt laput rasvoittuvalle ja sekaiholle

Tuotteen määrä pakkauksessa: 70tk

54.19 

Tarkista saatavuus - Tuotteita varastossa: 1

THESERA Repose Balance Aqua Toner Pad

Thesera seerumipohjaiset laput rasvaiselle ja sekaiholle. Tämä tarkoittaa, että kasvovettä ja vanulappuja ei tarvitse käyttää erikseen, kaikki on yhdessä purkissa ja pienet pinsetit vanulappujen poimimiseen.

Seerumikasvovedellä varustetuilla tyynyillä on ihoa virkistävä, puhdistava ja kosteuttava vaikutus. Meriaktiivisten ainesosien ja aminohappojen yhdistelmä tasapainottaa, vahvistaa ja rauhoittaa ihoa.

– Puhdistaa ja kirkastaa ihoa
– Tasoittaa ihon pintaa ja poistaa kuivuutta
– Kosteuttaa, pehmentää ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti

Lapun toinen puoli on hieman karheampi, jolla voit kuoria ihoa muutaman kerran viikossa. Tämän mukavan purkin avulla ei tarvitse pelätä, että kasvovesiseerumia ei olisi riittävästi lapuissa kosteuttamaan – päinvastoin, sitä on enemmän.

Iho saa raikkaan ja uudistuneen ihon.

Tuotetunnus (SKU): 720748

Käytä perusihonpuhdistuksen jälkeen. Poistaa puhdistustuotteiden jäämät iholta ja antaa alustavan ihoa hoitavan vaikutuksen. Virkistää, tasapainottaa ja hoitaa rasvaista ihoa, sekaihoa ja herkkää ihoa. Puhdistuslaput ovat kaksipuolisia lappuja, joiden toisella puolella on kuoriva vaikutus. Kuorivat puhdistuslaput sopivat päivittäiseen ihonpuhdistukseen.

WATER, SEA WATER, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, PROPANEDIOL, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, GLYCINE, ”LESPEDEZA CAPITATA LEAF/STEM EXTRACT”, UNDARIA PINNATIFIDA EXTRACT, DISODIUM EDTA, LAMINARIA JAPONICA EXTRACT, ECKLONIA CAVA EXTRACT, SERINE, GLUTAMIC ACID, MELIA AZADIRACHTA LEAF EXTRACT, SARGASSUM FUSIFORME EXTRACT, ”ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL”, ”MELIA AZADIRACHTA FLOWER EXTRACT”, ASPARTIC ACID, LEUCINE, ”MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL”, ALANINE, LYSINE, ARGININE, COCCINIA INDICA FRUIT EXTRACT, TYROSINE, PHENYLALANINE, PROLINE, THREONINE, VALINE, ISOLEUCINE, OCIMUM SANCTUM LEAF EXTRACT, HISTIDINE, ”ALOE BARBADENSIS FLOWER EXTRACT”, ”SOLANUM MELONGENA (EGGPLANT) FRUIT EXTRACT”, CYSTEINE, METHIONINE, TROMETHAMINE, ”CURCUMA LONGA (TURMERIC) ROOT EXTRACT”, CORALLINA OFFICINALIS EXTRACT