THESERA THESERA Repose Balance Moisturizing Toner Pad

Seerumi-kasvovedellä kyllästetyt laput kuivalle iholle

Tuotteen määrä pakkauksessa: 70tk

54.19 

Tuote saatavilla

THESERA Repose Balance Moisturizing Toner Pad

Thesera Seerumikasvovedellä kyllästetyt laput kuivalle iholle. Tämä tarkoittaa, että kasvovettä ja vanulappuja ei tarvitse käyttää erikseen, kaikki on yhdessä purkissa ja pienet pinsetit vanulappujen poimimiseen.

Seerumikasvovedellä on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja hoitava vaikutus. Fermentoidut aktiiviaineet rauhoittavat herkkää ihoa ja suojaavat kudoksia oksidatiiviselta stressiltä.

– Kosteuttaa ihoa intensiivisesti
– Vahvistaa ihon suojakerrosta
– Palauta ihosolujen biorytmit
– Tasapainottaa ihon pH:ta ja rauhoittaa
– Aromaterapeuttisella vaikutuksella

Tämän mukavan purkin avulla ei tarvitse pelätä, että kasvovesiseerumia ei olisi riittävästi lapuissa kosteuttamaan ja hoitamaan – päinvastoin, sitä on enemmän.

Iho saa raikkaan ja uudistuneen ihon.

Tuotetunnus (SKU): 720755

Käytä perusihonpuhdistuksen jälkeen. Poistaa puhdistustuotteiden jäämät iholta ja antaa alustavan ihoa hoitavan vaikutuksen. Virkistää, tasapainottaa ja hoitaa kuivaa ja herkkää ihoa. Puhdistuslaput ovat kaksipuolisia pehmeitä lappuja, jotka sopivat päivittäiseen ihonpuhdistukseen.

WATER, BIFIDA FERMENT FILTRATE, GALACTOMYCES FERMENT FILTRATE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, PROPANEDIOL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, GLYCINE, YEAST BETA-GLUCAN, CARBOMER, ”LESPEDEZA CAPITATA LEAF/STEM EXTRACT”, DISODIUM EDTA, SERINE, GLUTAMIC ACID, TROMETHAMINE, SODIUM HYALURONATE, LIMONENE, ”CITRUS TANGERINA (TANGERINE), PEEL OIL”, ASPARTIC ACID, LEUCINE, ALANINE, LYSINE, ARGININE, TYROSINE, PHENYLALANINE, PROLINE, THREONINE, VALINE, ISOLEUCINE, HISTIDINE, CYSTEINE, METHIONINE, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDEL), ”ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT OIL”, JUNIPERUS MEXICANA OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, ”ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL”