Beauty Spa – OZOCEUTICA NEOSKIN ammattihoidoilla ihon uudistaminen ja nuorentaminen

Ozoceutica Neoskin hoitojen tavoitteena on uusi iho.

Tehokkailla, mutta ei liikaa ärsyttävillä hoidoilla vaikutetaan moniin erilaisiin iho-ongelmiin: laajentuneet ihohuokoset, demodekoosi, akne, ihon veltostuminen ja volyymin väheneminen, hormonaaliset muutokset, hyperpigmentaatio, couperosa, valo- ja kronologinen ikääntyminen.

Hoitojen salaisuus on niiden sisältämän bio-otsonin ja kemiallisten kuorintojen synergia. Kaiken perustana on SESAZONE 6000 antamat terapeuttiset ominaisuudet:

tulehduksen- ja virustenvastaisuus, antibakteerinen, ihon mikrobiomia suojaama, solujen hapensaantia parantava, ikääntymisenvastainen.

Tämän lisäksi kuorinta vaikuttaa ihon stressinhallintaan, se aiheuttaa ihoreaktion ilman vauriota ja palauttaa ihon happohoidon jälkeen.

 

Ozoceutica Neoskin kotihoitotuotteet tarjoavat eri vahvuisia ihoa puhdistavia ja uudistavia tuotteita eri ihotyypeille.

Poistamalla vaurioituneita soluja ihon sisältä ja pinnalta, saamme aikaan ihon spontaanin “uudestisyntymisen” ja iho nuorentuu huomattavasti.

Otsonoitu Sesazone 600 -seesamiöljy yhdistettynä happojen ja tehokkaiden peptidien kanssa uudistaa, nuorentaa ja vahvistaa ihoa merkittävästi.

Erilaisten hydroksidi- ja polyhydroksidihappojen yhdistelmät takaavat tehokkaan ja samalla ihoystävällisen puhdistavan ja stimuloivan vaikutuksen.

Tuotteissa käytetyt toiminnalliset peptidit tasoittavat ryppyjä ja kiinteyttävät ihoa. Asetyyliheksapeptidi-8 lievittää kasvolihasten liiallista kireyttä ja lisää ihon volyymia.

Tripeptidijohdannainen vähentää ilmejuonteita ja pentapeptidi-18 vahvistaa ihon matriisia.

Ozoceutica Neoskin on huipputeknologinen ihon ikääntymistä estävä ja ihoa nuorentava tuotelinja.