Tervetuloa BEAUTY SPA koulutukseen toimistolle / online!

OZOCEUTICA NEOSKIN ammattihoidoilla ihon uudistaminen, nuorentaminen ja iho-ongelmien ratkaisut

Ozoceutica Neoskin hoitojen tavoitteena on uusi iho.

Tehokkailla, mutta ei liikaa ärsyttävillä hoidoilla vaikutetaan moniin erilaisiin iho-ongelmiin: laajentuneet ihohuokoset, demodekoosi, akne, ihon veltostuminen ja volyymin väheneminen, hormonaaliset muutokset, hyperpigmentaatio, couperosa, valo- ja kronologinen ikääntyminen.

Hoitojen salaisuus on niiden sisältämän bio-otsonin ja kemiallisten kuorintojen synergia. Kaiken perustana on SESAZONE 6000 antamat terapeuttiset ominaisuudet: tulehduksen- ja virustenvastainen, ikääntymisenvastainen, antibakteerinen, solujen hapensaannin parantaminen ja ihon mikrobiomin suojaus.

Tämän lisäksi kuorinnalla vaikutetaan ihon stressinhallintaan, aiheuttaen ihoreaktio ilman vauriota, ja palauttaen ihoa happohoidon jälkeen.

Monipuoliset ja synergisesti kuorintojen kanssa vaikuttavat kotihoitotuotelinjat tehostavat hoitojen jälkeisiä vaikutuksia. Valikoimassa AQUA CONSEPT │ THE SPECIALIST │ OZOCEUTICA FACE │ OZOCEUTICA NEOSKIN-tuotelinjat, jotka vastaavat ihon erityistarpeistiin niin kosteutta vaativan, epäpuhtaan, herkän kuin ikääntyneen ihon hoidossa.

Otsonihoitojen ja -tuotteiden tavoite on saada Sesazone 6000 avulla iho hengittämään, voimaan paremmin sekä näyttämään elinvoimaiselta.