ACROPASS JOLLY FILLY

Huulten volyymihoitolaastarit

Tuotteen määrä pakkauksessa: 2x 240 mg

Alkuperäinen hinta oli: 16.37 €.Nykyinen hinta on: 8.19 €. -50%

Tuote saatavilla

”Premium” hoito huulille ja huulialueelle. Laastarit kosteuttavat, ravitsevat ja lisäävät täyteläisyyttä huulille. Niiden mikrorakenteen pääainesosat ovat hyaluronihappo ja allantoiini, jotka kosteuttavat tehokkaasti ihoa. C-vitamiini yhdessä aminohappojen ja peptidien kanssa parantaa ihon kimmoisuutta ja vahvuutta. Chilipippuriuute luo huulille lämpimän punoitustuntuman ja lisää volyymia. Laastareilla on välitön ja pitkäkestoinen ihoa nuorentava vaikutus.

Tuotetunnus (SKU): 21707

1. Kiinnitä laastarit aina puhtaalle iholle. Älä käytä meikkiä ennen hoitoa. 2.Poista suojapaperi välttäen koskettamasta laastarin keskellä olevaa mikrorakennetta 3.Aseta laastari iholle ja kiinnitä se sormin painamalla. Älä vaihda laastarin sijaintia. 4. Pidä laastari iholla väh. 30 minuuttia. Laastarit voivat aiheuttaa lievää pistelyä niiden sisältämän chilipippuriuutteen (kapsaisiini) vuoksi.

SODIUM HYALURONATE, PROPYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 80, ASCORBYL GLUCOSIDE, WATER, CAPSICUM FRUTESCENS FRUIT EXTRACT, ALLANTOIN, ACETYL OCTAPEPTIDE-3, ARGININE/LYSINE POLYPEPTIDE.