Stellaarium: Peek Inside – Pepplus+ eli peptidien riemujuhla ihollasi

@Stellaarium

Kahden kuukauden ajan peräkkäin, aina aamuin ja illoin, peilipöydälläni minua ovat tervehtineet näyttävän näköiset purkit ja pullot, joiden sisältö on voimakas boosti stressaantuneelle iholle. Vieläkin enemmän: lämmin ystävyyssuhde Pepplus+ -sarjan kanssa antaa minulle virkistyneen ja levänneen näköisen ihon – ihan kuin olisin juuri palannut lomalta paratiisisaarelta.

Olen aina ollut kiinnostunut korealaisista kauneustuotteista, joten valitsin Pepplus+ -sarjasta jopa viisi uutta tehokasta apulaista kasvojeni ja kaulani ihon kunnon kohentamiseksi. Pepplus+ on todellinen peptidien riemujuhla. Kannattaa muistaa, että mitä enemmän tuotteessa on erilaisia peptidejä, sitä todennäköisemmin ne sopivat juuri sinun ihollesi ja näin isot ja pienet ihmeet alkavatkin tapahtua. Erittäin tehokkaita ovat kuparipeptidit, jotka varmistavat ihon uudistumisen ja aktivoivat ihon kantasoluja. On huomionarvoista, että Pepplus+ on yksi harvoista brändeistä, joiden tuotteet sisältävät niin runsaasti peptidejä. Miksi peptidit ovat sitten tärkeitä? Erilaiset aminohapot ja peptidit eli proteiiniaineet vahvistavat ihon sidekudosta eli kollageenia, joka kiinteyttää ja uudistaa ihoa ja jolla on siksi tärkeä rooli ikääntymisen merkkien vähentämisessä. Se on ihan helppoa matematiikkaa: mitä enemmän tuotteissa on erilaisia proteiineja, sitä tehokkaampaa on niiden vaikutus ihoon.

Kasvovesi kuin taikalähde

Jos aloitetaan vaikka Pepplus+ -kasvovedestä, niin tässä hopeisessa pumppupullossa on jo niin paljon peptidejä, että sitä voi verrata kevyempään seerumiin. Jos olet parikymppinen ja harkitset, kannattaako jo kokeilla seerumia, niin Pepplus+ -kasvovesi on sen verran vahva, että nuoreen ihoon se vaikuttaa seerumin lailla. Muistathan, että kyseessä on kasvotonic, jota ei kannata tuhlata vanulappuun. Kasvoveden tehtävänä ei ole missään nimessä puhdistaa ihoa, vaan se on kasvojen puhdistuksen loppuvaihe. Minä otan pari pumpullista suoraan kämmeniini ja levitän kasvoilleni, kaulalleni ja vähän myös korvilleni. Eihän kaulaa ja korvia voi unohtaa! Sitten otan hetken nauttiakseni, hengitän syvään sisään ja ulos sekä annan kaiken tämän hyvyyden imeytyä ihooni. Minulla on kahden kuukauden käytön jälkeen kasvovettä vielä jäljellä, ja jos kaikki nämä pumpulliset lasketaan rahaksi, niin “yksikköhinta” on ihan edullinen – katso täältä.

Kumpi näistä naisista olet sinä?

Tiedän kahdenlaisia naisia. Toiset ovat riippuvaisia silmänympärysvoiteesta ja toiset unohtavat silmävoiteen levityksen lähes aina. Pepplus+ silmänympärysvoide on epäilemättä sellainen, että sitä on lähes mahdotonta unohtaa, mutta siitä voi helposti tulla riippuvaiseksi. Ensinnäkin on syytä mainita, että voide on koostumukseltaan geelimäinen ja nopeasti imeytyvä, joten sitä kannattaa ottaa kerrallaan vain pikkuinen määrän – huolimatta siitä, että se on yksi harvoista silmänympärysvoiteista, jota myydään 30 ml purkissa – ja tätä määrää kohti hintakin on erinomainen – katso täältä. Kun levitän tätä voidetta silmieni ympärille, niin ihoni tuntuu heti erittäin ravitulta ja raikkaalta. Ja nimenomaan siitä tunteesta olenkin tullut riippuvaiseksi. Hinta- laatusuhde on muuten erinomainen: voidetta on vielä jäljellä… ja yhä jäljellä vielä pitkäänkin sen jälkeen, kun rakkaat suosikkini, seerumi ja kasvovoide, on kulutettu loppuun. Ja sen voin vakuudella sanoa, että kun Pepplus+ -silmänympärysvoiteen purkki tulee tyhjäksi, niin hankin heti uuden. Useita voiteita kokeillut silmänympärysihoni antaa tälle geelimäiselle voiteelle kymmenen pistettä kymmenestä.

@Stellarium

Kasvovoiteen levitys voi olla elämys

Yksi Pepplus+ -sarjan jännittävimmistä tuotteista on epäilemättä Goat Milk Water Drop Cream eli vuohenmaitouutteeseen perustuva ihoa uudistava voide. Se on erinomainen myös hinnaltaan ja sopii kaiken ikäisille naisille. Muuten, tyttäreni alkoi heti näpistää voidettani, ollessaan googlannut, että vuohenmaidon heikosti hapan koostumus tasoittaa ihon sävyä. Kuten jo mainittu, voiteen tärkein “taikavoima” on vuohenmaitouute, joka kosteuttaa, nuorentaa ja tasapainottaa ihoa. Maitohappo vähentää pigmenttiläiskiä ja tummia kohtia iholla. Tällä voiteella on muitakin “taikavaikutuksia”, kuten esimerkiksi ihottumien ja allergioiden lievittäminen. Voide sisältää muun muassa pantenolia, B5-vitamiinia, soijaentsyymejä ja jojobaöljyä, jotka pehmentävät, kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Mutta jännittävin elämys syntyy tämän voiteen levittämisestä kasvoille, sillä voiteesta erottuu pieniä vesipisaroita – eli tuntuu, ihan kuin joku tiputtaisi hellävaraisesti vettä kasvoillesi. Tämän johdosta iho ensin hieman kastuu ja sitten imee kaiken sen kosteuden sisäänsä. Voide estää ihon kosteushukkaa ja pitää kosteuden ihossa. Tämä voide on kesäkuussa saatavana erittäin hyvällä tarjoushinnalla (katso tästä) – ja minä tietenkin tykkään mahdollisuudesta jakaa tätä tuotetta tyttäreni kanssa. Kyllä me tiedetään, että jaettu ilo on… jaettua iloa.

Olemmeko tavanneet aiemmin?

Kun puheeksi tulee nuorentava kasvovoide, niin muistan sen kummallisen tunteen… Kun levitin tätä voidetta ensimmäistä kertaa iholleni, minusta tuntui heti, että olemme tunteneet toisiamme lähes koko elämämme ajan ja vieläkin enemmän – olemme hyviä ystäviä. Hmm… Jos tämä voide olisi ihminen, niin heti ensimmäisellä tapaamisella sinusta alkaisi tuntua, että odotat innolla seuraavia tapaamisia. Joten minusta ja Pepplus+ nuorentavasta kasvovoiteesta tuli heti hyviä ystäviä. Voide imeytyy nopeasti, jättää iholle silkkisen pehmeän tunteen ja tuloksena on tyytyväinen iho – ihan kuin olisin palannut rentouttavalta lomalta. Myös voiteen hinta näyttää ihan ystävälliseltä – katso täältä. Todella raikkaan ja nuorekkaan näköisen ihon saavuttamiseksi kannattaisi ehdottomasti käyttää kaikkia sarjan tuotteita; erityisen tehokas näistä on seerumi, joka tasoittaa ihon sävyä ja tekee kasvojen ihosta silkinpehmeän. Eli kohta alkavaa kesää ajatellen: ennen kuin annat kesäisen auringonpaisteen sävyttää kasvojasi, hemmottele ihoasi ja paranna sen kuntoa tehokkailla peptideillä. Raikas ja nuorekas kesän hehku kasvoillasi – Pepplus+ -sarjan avulla tämä on sataprosenttisesti mahdollista! Koko tuotevalikoiman löydät täältä. Muista aina, että ympärilläsi olevat ihmiset ovat tärkeitä, mutta sinä itse olet itsellesi se kaikkein tärkein. Kuten myös kasvojesi iho, niin sitäkin sinulla on vain yksi.

@stellaarium