Stellarium: Thesera eli miten pigmenttiläiskiä voi ehkäistä?

@Stellarium

Maailma on täynnä pieniä ja suuria salaisuuksia. Kauneuden maailma kaikkine mutkineen ja käänteineen ei ole poikkeus — päinvastoin, mitä enemmän vaellan tässä maailmassa reppu selässä, sitä enemmän tämä matka muistuttaa ihmemaata, jossa yksi tai toinen uusi oivallus voi antaa uuden elämän ihollemme. Joten olen jälleen kerran saanut uutta tietoa näkymättömään reppuuni ja jaan sen kanssasi. Tällä kertaa aiheena ovat pigmenttiläiskät ja niiden ehkäisy. 

Kun minulle tarjottiin testata Theseran pigmenttiläiskiä ehkäiseviä tuotteita, jouduin aluksi kieltäytymään — minulla ei nimittäin ole näkyviä pigmenttiläiskiä. Mutta nopeasti opin, että maailmassa on monia tuotteita, joita kannattaa käyttää juuri pigmenttiläiskien ehkäisyyn. Tämä oli minulle uutinen tässä kauneusmaailman suuressa pyörteessä. Tiesin aiemmin, että aurinkovoide on ainoa keino ehkäistä pigmenttiläiskiä, mutta nyt on peilipöydälläni tuotteita, jotka auttavat jo itsestään pitämään nämä kutsumattomat vieraat loitolla. 

Millainen tytär, sellainen äiti

Ne, jotka tuntevat minut tästä blogista, tietävät heikkouteni korealaista kosmetiikkaa kohtaan. Koreassa on tehokkaita laboratorioita, joissa luodaan vallankumouksellisia tuotteita, ja Eurooppaan verrattuna ne ovat aina askeleen edellä. Toinen syy siihen, miksi korealaiset tuotteet ovat suuri heikkouteni, on toinen heikkouteni — tyttäreni. Hän on nuori nainen, joka rakastaa tehdä korealaista ruokaa kotona, hän testaa myös itse korealaista kosmetiikkaa, ja ainoa kauppa, joka teki häneen vaikutuksen vieraillessaan hiljattain Kentin kaupungissa Englannissa, yllätti laajalla valikoimalla korealaisia elintarvikkeita. Joten tässä yhteydessä lienee sopivaa sanoa — millainen tytär, sellainen äiti.

@Stellarium

Olipa kerran kuusi sotilasta

Niinpä hankin itselleni uuden ja upean vaalentavan seerumin nimeltä ”Mela Touch On Ampoule” (katso tästä ja muista, että koodilla stella20 kaikki Hurmus-sivun tuotteet ovat sinulle 20 % halvempia). Seerumi sisältää 2 PHA:ta ja kuuden tehokkaan vitamiinin kirkastavan seoksen. Keitä ovat ne kuusi kilvillä varustettua sotilasta, jotka taistelevat pigmenttiläiskiämme vastaan? Ensinnäkin tyrnivesi, joka pehmentää tehokkaasti ihoa ja vahvistaa sen toimintoja sekä sopii herkälle iholle. Toinen on vanha kaverini C-vitamiini, jonka tehokas antioksidantti poistaa vapaita radikaaleja, ehkäisee ryppyjen kehittymistä ja säätelee melaniinin muodostumista poikkeuksellisen tarkasti. Kolmas sotilas on Q10-vitamiini — nykyaikainen antioksidantti, jolla on voimakas vapaita radikaaleja estävä vaikutus. Emme tietenkään pääse yli eikä ympäri B5-vitamiinista eli panthenolista, joka nopeuttaa kollageenin tuotantoa ja estää ihon kosteuden menetystä. Tarinan viides sotilas on G-vitamiini, joka on kruunattu kaikkien vitamiinien ”kuninkaaksi”. G-vitamiini estää melaniinin synteesiprosessin. Ja lopuksi E-vitamiini, jonka tiedetään olevan erinomainen stressin lievittäjä. Nämä tehokkaat ainesosat ovat kuin satusankareita, jotka auttavat niitä, joita pigmenttiläiskät jo vaivaavat, ja ne on tarkoitettu myös niille, jotka eivät ole vielä kohdanneet tätä hyvin yleistä ongelmaa. Levitän vaalentavaa seerumia iholleni iltaisin, ja kuukauden kuluttua voin sanoa, että ihoni on saanut lahjaksi kevyen hehkun ja kauniin sävyn. Mutta ei siinä vielä kaikki.

@Thesera

Älä unohda alennuskoodiasi!

Käytän seerumia aamulla ennen aurinkosuojan lisäämistä ja illalla ”Mela Touch On Cream” -voiteen kanssa. Se on vaalentava, hypoallergeeninen geelivoide, joka sisältää ihoa kirkastavaa vitamiinikoktailia. Voiteessa on jo kaikki edellä mainitut tutut sotilaat, jotka ovat myös seerumissa ja jotka suojaavat ihoamme. 

Lisäksi voide sisältää antioksidantteja, jotka yhdessä vahvistavat ihon vastustuskykyä sinistä valoa ja UV-säteilyä vastaan ja siten tasoittavat ihon sävyä. On mahdollista, että juuri ihoni terve sävy heijastaa näiden kahden tuotteen yhdistelmää ihollani. Mutta on jotain muutakin, ja se on voiteen upea kyky poistaa keratinisoituneita soluja ihon pinnalta. Lisäksi sekä seerumi että voide supistavat huokosia, ja nämä kaksi tuotetta tekevät jokaisesta päivästä juhlapäivän. Sama juttu tämän voiteen kanssa — löydät sen hinnan tästä ja koodilla stella20 saat 20 % alennuksen kaikista Hurmus-sivun tuotteista sekä myös ilmaisen toimituksen.

Aiemmin olen aina miettinyt — miksi tarvitsisin vaalentavia voiteita? Minulla on jo vaalea iho. Mutta tämä on ollut melko naiivi ajattelutapa, sillä nämä tuotteet pyyhkivät kasvoilta peräti viisi vuotta pois, ja vitamiinicocktail takaa raikkaamman ihon.

Ihosi perusta


Älä unohda, että vaikka kuinka monta seerumia, voidetta ja meikkiä laittaisit kasvoillesi, kasvojen iho on pestävä illalla. Se on ihomme perusta. Juuri tällaisia tilanteita varten minulla on runsaasti helmiäispuuterivaahtoa ”Perfect Double Pearl Pack Cleanser”, joka on todellinen hengenpelastaja niinä iltoina, kun tekisi mieli vajoaa sänkyyn kesästä uupuneena, mutta tiedän, että kasvot on pestävä ensin. Yksi mielenkiintoinen fakta minusta — kun tulen kotiin mistä tahansa juhlista, pesen aina kasvoni. Kerran kuitenkin nukahdin meikattuna, mutta heräsin tunnin kuluttua, kun muistin, etten ole pessyt kasvojani. Tämä vaahto kosteuttaa ja pehmentää ihoa, parantaa ihon kosteus- ja lipiditasapainoa sekä säätelee talineritystä. Parantaa ihon puolustuskykyä. Vahvistaa ihon toimintoja sisältämänsä molekyylivetyveden ansiosta. Katso hinta täältä ja muista käyttää alennuskoodia stella20.

Ja älä missään tapauksessa unohda kasvojen pesun jälkeen ihoasi hyväilevää kasvovettä! Thesera-sarjasta minulla on tällä hetkellä ”Hydroglow Cell Ampoule” -suihketiiviste – kasvovesi, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti sisältäpäin ja auttaa säilyttämään kosteuden pitkään. Joitakin kasvoveden sisältämien kasviuutteiden avainsanoja — neempuu, intialainen punakurkku, munakoiso, aloe vera, kurkuma ja pyhäbasilika. Jos pyhäbasilika on jo pelissä, olet epäilemättä voittajien puolella. Tutustu koko Thesera-valikoimaan tästä ja palkitse itsesi uusilla ja mielenkiintoisilla tuotteilla. Tiedäthän uuden sanonnan, että kukaan muu kuin sinä itse ei palkitse sinua!

@Stellarium