Stellarium: TOP 3 uutta ihonhoitosuosikkia Koreasta sekä alennuskoodi

 
Stellarium Thesera 7.2 Revital Cell Ampoule

Jännittävin ihonhoitolöytöni tänä vuonna on epäilemättä korealainen kosmetiikka. Kun aloin käyttää sitä johdonmukaisesti kuusi kuukautta sitten, olin yllättynyt, kuinka nopeasti kasvojeni iho sai raikkaamman ja terveemmän ilmeen. Nyt minulla on kunnia esitellä sinulle kolme uutta suosikkiani.

Joskus minusta tuntuu, että säädän elämäntapani ja jopa ihonhoitorutiinini vain vuodenaikojen mukaan. Otetaan vaikka kesä – se on niin lyhyt, ettei kesällä raatsi kuluttaa paljon aikaa kasvojen ihon hoitoon. Voin puolileikilläni väittää, että jos jään pidempään emulgoimaan kasvojeni ihoa, kesä saattaa tällä välin mennä ohi ja minä jään ikään kuin jostain paitsi. Joten pesen kesällä kasvoni kasvojenpuhdistusvaahdolla, joka tuntuu olevan nopeampi tapa. Heti kun säät viilenevät ja kesä on takanapäin, minua odottaa pidempi ja nautinnollisempi ihonhoitorutiini.

Stellarium: Thesera 7.2 Revital Cell Ampoule 2

Mikä on kasvojesi ihon perusta?

Aloitetaan kasvojen ihon terveyden perustasta – meikin poistamisesta tai yksinkertaisesti ihon puhdistamisesta. Jotkut naiset ovat sanoneet, että koska he eivät käytä meikkiä, he eivät vaivaudu myös puhdistamaan ihoaan illalla. Kasvojen ihoa kannattaa kuitenkin hemmotella, koska nukkuessamme kasvojen iho jatkaa aktiivista toimintaa. Älkäämme jättäkö ilmansaasteita, pölyä ja aurinkovoiteen tai meikin jäänteitä ihomme ravinnoksi. Sinun ei tarvitse käyttää paljon meikkiä, mutta kasvojen puhdistaminen illalla on yhtä tärkeää kuin hampaiden pesu. Mikset tekisi siitä kivan tapahtuman? Theseran meikinpoistomaito ”Repose Balance Milk Cleanser” on klassisin meikinpoistoaine – yksi tai kaksi pumppausta puhtaaseen kämmeneen ja meikin poistaminen voi alkaa. Tämän jälkeen pesen ihoni puhtaaksi vedellä, levitän uudelleen yhden pumppauksen verran emulsiota ja hieron kasvojani hieman. Se on rentouttavaa, ja kun hierot kasvojasi pidempään, löydät paikkoja, jotka ovat jännittyneitä. Siksi meikinpoisto on minulle myös yksi kasvojeni ihon kannalta hyödyllisimmistä toiminnoista – kevyt hieronta auttaa rentouttamaan jännittyneitä kasvolihaksia.


Kattava luntti on tässä!

Tässä on kattava luntti siitä, mitä Theseran ihoemulsio sisältää ja mitä se tämän ansiosta ihollesi tekee. Emulsio sisältää etenkin paljon luonnollisia öljyjä, joilla on rikas koostumus. Esimerkiksi makadamiapähkinäöljy suojaa kudoksia. Rypäleensiemenöljy sopii kaikille ihotyypeille, ja sen lisäksi se on erittäin imukykyinen. Auringonkukkaöljy kosteuttaa, suojaa ja puhdistaa ihoa. Kamomillauute säätelee talineritystä, rauhoittaa ja rentouttaa ihoa. Propolisuutteella on antioksidanttinen vaikutus ja se vahvistaa ihon suojakykyä. Ruusunmarjauute sisältää runsaasti polyfenoleja, jotka rauhoittavat ja rentouttavat kudoksia. Intialaisen lootuksenkukkauutteen kantasolut vahvistavat ihon suojakykyä. Lisäksi kaikki edellä mainitut ainesosat ovat ihoa tasapainottavia, koska luonnolliset uutteet sisältävät runsaasti antioksidantteja. Stellariumilla on myös tälle tuotteelle alennuskoodi STELLA20 eli tuote on -20% normaalihintaa halvempi, hinnan ja lisätiedot löydät TÄÄLTÄ.

Stellarium: Thesera

Mitä kasvovetesi sisältää?

Kerro minulle, mitä kasvovettä käytät, niin kerron sinulle, millainen kasvojesi iho on. Yksi asia, jonka olen kokenut viimeisen puolen vuoden aikana, on kasvoveden merkitys, eli miljoonan dollarin kysymys: mitä kasvovetesi sisältää? Theseralla on kasvovesiseerumi, eli kuten nimestä voi päätellä, kasvovesi sisältää seerumia. Peilipöydälleni sattui erittäin kätevä tuote, jota en ehkä olisi osannut ostaa itselleni, mutta joka aiheutti välittömästi riippuvuutta – Theseran seerumilla kyllästetyt vanulaput rasvaiselle ja sekaiholle. Tämä tarkoittaa, että kasvovettä ja vanulappuja ei tarvitse käyttää erikseen, vaan kaikki on samassa purkissa ja lisäksi pienet pinsetit, joilla voit ottaa vanulappuja.

Koska minulla on sekaiho, valitsin myös Theseran laput rasvaiselle sekaiholle – lapun toinen puoli on hieman karkeampi ja sillä voin kuoria ihoa muutaman kerran viikossa. Tämän ihanan purkin ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kasvovesi loppuu lapuista – päinvastoin, sitä on niissä runsaasti. Pitkäaikainen korkealaatuisten kasvovesiseerumien käyttö on antanut minulle hyvin ravitun ihon. Kun tulen saunasta ja käytän Theseran kasvovettä, tunnen, kuinka kasvojeni iho rauhoittuu nopeasti enkä aluksi tarvitse edes voidetta. Ihoni on raikas ja ihonsävyni jumalallinen.

Stellarium:Thesera

Mutta tässä vielä toinen luntti, eli mitä erinomaisen hyvää kasvovesiseerumi sisältää? Päätoimija on yhdistelmä merellisiä aktiivisia ainesosia – enimmäkseen käytetään erilaisia leviä, jotka puhdistavat, kosteuttavat ja kyllästävät ihoa tehokkaasti mineraaleilla. Kasvovesiseerumissa on maitohappoa, joka puhdistaa ja kosteuttaa ihoa sekä poistaa keratinisoituneita soluja. Myös aminohappoja, jotka estävät ihokudoksen ennenaikaista ikääntymistä ja auttavat ylläpitämään ihon kosteutta toimittamalla ihosoluille ravintoaineita. Kasvovesi sisältää myös tupsupensasapilaa, joka vähentää sinisen valon haitallisia vaikutuksia ihosoluihin ja auttaa normalisoimaan solujen luonnollista rytmiä. Tämä on erityisen tärkeää, koska puhelimet ja tietokoneet ovat nykyään jatkuvia seuralaisiamme, ja niistä tulee paljon sinistä valoa.

Lisäksi kasvovesiseerumi sisältää hyaluronihappoa, joka parantaa ihon kosteustasapainoa ja antaa iholle pehmeyttä ja kimmoisuutta. Kirsikkana kakun päällä on kasvovesiseerumissa myös kaksi eteerisen öljyn uutetta – rosmariini ja teepuuöljy. Öljy-yhdistelmällä on antibakteerisia, tulehdusta estäviä ja ihoa puhdistavia vaikutuksia. Jos sinulla ei ole aikaisemmin ollut kätevää purkkia tällaisella yhdistelmällä, muista kokeilla se. Alennuskoodilla STELLA20 saat -20% alennuksen mistä tahansa Hurmus-tuotteesta. Tsekkaa tuote ja sen hinta TÄÄLTÄ.

Palkitse itsesi seerumilla

Syksyllä voisit ehdottomasti palkita itsesi seerumilla. Tällä hetkellä valikoimassani on Theseran tehokkaasti nuorentava seerumi, joka sisältää 7 ihoa vahvistavaa tehoainetta, kuten myös seerumin nimi ”7 .2 Revital Cell Ampoule” kertoo. Se sisältää peptidien kompleksin ja entsyymejä, joka kosteuttavat, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa. Lisäksi tämä upeasti muotoiltu pieni pullo sisältää kasviuutteita, jotka puolestaan ​​kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Seerumi sisältää myös runsaasti vitamiineja, antioksidantteja, peptidejä, aminohappoja, nano-hyaluronihappoa ja korealaisia yrttiuutteita. Hurmus-verkkokaupassa on tällä hetkellä erityisen hyvä tarjous seerumista, tsekkaa TÄÄLTÄ.

Vuosikausia työnsin itseni yhä uudelleen ja uudelleen kakkoseksi. Joku muu oli aina etusijalla. Mutta viime aikoina olen tehnyt itselleni selväksi, että keneen kannattaa sijoittaa, jos ei itseeni? Otamme aina askeleen kerrallaan kohti parempaa kasvojemme ihoa, mutta kun sinulla on kaapissasi nämä kolme tuotetta, jotka sisältävät niin paljon erinomaisia ainesosia, et jää paitsi tuloksista.

Huom!  Koodilla STELLA20 saa 20% alennusta ja ilmaisen toimituksen